LEELAND – Opposite Way

Albummet ”Opposite Way” (Den modsatte vej) er rockbandet Leelands andet album og har været længe ventet. Man må sige, at bandet lever op til de forventninger, som fans og andre interesserede har haft.For de læsere som ikke kender til Leeland, kan man sætte deres lyd og musikgenre i samme kategori som Delirious?, Phil Wickham, Telecast eller Coldplay.
Hvis vi tager et kig tilbage i de forløbne år, siden Leelands debut-album ”Sound of Melodies”, må man sige, at det unge band, hvis medlemmer kun er mellem 19 og 24 år, er kommet langt på blot to år. Udover at Michael W. Smith har spillet en stor rolle for hovedsangeren Leeland Mooring, er Smith også blevet svigerfar til Jack Mooring, som spiller keyboard i bandet.
Derudover har Leeland været på turné med Casting Crowns, som nok er det mest populære band i den kristne musikverden i dag.
Albummet ”Opposite Way” har en dybde af tilbedelse og pris til Gud, men rummer også et stærkt budskab til bandets generation om ikke at lade troen blive infilterert af tidens konformitet og holdninger. Hvilket tydeligt ses i albummets overskrift. Det er bandets passion, gennem lyrikken og musikken at formidle dette budskab og opmuntre unge til ikke at være flove over deres tro, men at turde skille sig ud fra flokken og tage et standpunkt for Jesus. En gennemført cd, som varmt anbefales!
Tabita