Moses laver ’bedehus’

Moses Hansen og Vægterne overtager stor ejendom i Holsted den 15. juni.Moses Hansens organisation Vægterne har købt en stor ejendom i den sydjyske by Holsted St. med henblik på at omdanne den til retræte- og bedecenter. Ombygges fra 15. juni til indvielse den 9. august.

Moses Hansen har købt denne flotte ejendom i Holsted St..

Stedet skal hedde Pottemagerens Hus med henvisning til Jeremias’ profeti i Bibelen om Gud, der ligesom en pottemager former mennesker efter sin plan. Denne proces sker gennem bøn – og vil også få en afsmittende virkning på samfundet:
– Vi vil opleve, at regeringer og myndigheder kommer mere og mere til kort, også de danske. Det er i sådanne perioder, at Gud søger mænd og kvinder, der vil drage afsides for at være i stilhed og bøn, siger Moses Hansen.
Ejendommen har rigeligt plads til at rumme de planlagte 40 personer. Et stuehus og en værelsesfløj er på henholdsvis 270 og 363 kvadratmeter. En stor maskinhal skal indrettes med værelser, kontorer og mødesal til stævner og kurser.

Flere flytter til

Moses Hansens kone Joy (i baggrunden) bakker op, men vil ikke selv involvere sig i bedehus-projektet.

Moses Hansen flytter selv ind – hans hustru Joy bakker ham op, men vil ikke love, at hun involverer sig i opgaverne. Parrets datter og svigersøn kommer hjem fra Australien for at bosætte sig i Pottemagerens Hus (PH), der tegner til at blive mere end blot et kursuscenter.
– Det er dit, mit, jeres og vores bedehus, hvor alle kan komme i kortere eller længere tid, og nogle vil bo fast på stedet. Andre er allerede begyndt at vise interesse for at købe ejendom i Holsted for derved at være en medarbejder på PH, fortæller Moses Hansen.

Ikke Apostolsk Kirke

Moses Hansens organisation Vægterne har hidtil været en del af Apostolsk Kirke i Danmark. Den er i forbindelse med huskøbet omdannet til selvstændig forening og har 860 medlemmer.