Tre nye ansigter i Blå Kors

Lone Broe er tiltrådt som forskningsmedarbejder hos Blå Kors Danmark. Hun kommer fra en stilling hos Center for Offentlig Kompetenceudvikling (COK). Lone Broe er uddannet cand. oecon. fra Syddansk Universitet.

Jes Jessen er tiltrådt som forskningsmedarbejder hos Blå Kors Danmark. Han kommer fra en stilling som seniorkonsulent i Institut for Serviceudvikling i Odense. Jes Jessen er uddannet cand. rer. soc. fra Syddansk Universitet og har taget en mastergrad i Etik og Værdier i Organisationer.

Jes Dideriksen er tiltrådt som regnskabs- og IT-chef hos Blå Kors Danmark. Han kommer fra en stilling som regnskabschef hos pumpevirksomheden Landia i Lem, hvor han har været i 14 år. Jes Dideriksen er uddannet cand.merc. og har tidligere været ansat hos B&O og været leder af Missionshotellet Stella Maris.
/sl