Forfulgt af en prinsesse

Har du nogensinde oplevet nærmest at blive forfulgt af et billede, du ikke rigtig forstår?Sådan gik jeg og havde det i løbet af sommeren. Eller, det vil sige, i starten vidste jeg slet ikke, at der var noget, jeg skulle lægge mærke til. Da min chef kom og ville have mig i en prinsessekjole, tænkte jeg bare, at det nok var endnu en af hans sære idéer. Da han så ville skrive en artikel om mig, tænkte jeg heller ikke videre over det. Du vil måske kunne huske artiklen med titlen Prinsesse Sidsel. Da jeg læste artiklen, faldt jeg over slutningen, hvor der stod: Inderst inde er Sidsel nemlig skabt til at være en rigtig prinsesse – ligesom alle Guds kongedøtre.
Jeg studsede lidt over det, men glemte det så igen. Altså lige indtil jeg var til forbøn på en sommerlejr. Mens vi bad, så en af forbederne et billede for sig af mig, klædt som prinsesse og siddende i Guds favn. Som hun fortalte mig om det, gik det op for mig, at her var noget, jeg skulle lære. Vi afsluttede bønnen, og jeg gik mig en tur og tænkte lidt over det. Jeg kom frem til, at Gud ønskede at lære mig at se mig selv som en prinsesse. Fint nok, tænkte jeg, så må jeg jo arbejde på det.
I ugens løb prøvede jeg at ændre min tankegang, men jeg havde godt nok svært ved at se det for mig. Helt ærligt, mig – en prinsesse! Det lå bare så langt fra mit normale selvbillede, at jeg ikke rigtig kunne tage det ind.
Da jeg kom hjem fra lejren, havde jeg lovet at være med til at synge lovsang til aftenmøderne på en anden lejr. Eftersom jeg lige havde været afsted en hel uge, valgte jeg at gå ud af salen under talerne. Der er grænser for, hvor meget undervisning man kan tage ind.
Nå, men en aften kom jeg ind under talerens afsluttende bøn. Pludselig gav han sig til at bede for de piger, der aldrig havde lært at se sig selv som prinsesser. Wow! Det var så tredje gang på en måned, jeg var blevet mindet om en prinsesse. Nu kunne der ikke rigtig være nogen tvivl længere. Jeg skal se mig selv som en prinsesse, og Gud vil hjælpe mig med at lære det.
Til afslutning vil jeg, Prinsesse Sidsel af Guds rige, minde dig om, at du også er kongebarn. Du er barn af den øverste og mægtigste konge, og du er højt elsket af ham. Prøv at tage det til dig, ellers kan det være, du ender med at gå rundt i en gigantisk lyserød kjole, fordi du skal lære din lektie.