Iverson B.B. Westcoast remix

Der er fuld power på, når Iverson B.B.’s populære sange kommer en tur igennem KardiDads mixerpult.Westcoast Remix består af 5 numre fra Iversen Bands sidste cd, Profet eller Gøgler? fra 2006. Sangene er på remix-albummet både i deres originale form og i en remixet udgave.
Joachim H. Jørgensen alias KardiDad har produceret og remixet cd’en i AmazingSpace i 2008. De remixede numre har en meget anderledes klang. Der er en hel del elektroniske effekter, der af en eller anden årsag fungerer rigtig godt sammen med Iverson Bands dejlige sange.
Sangene er spændende både i remix og originaludgave. Teksterne er kreative og anderledes og berører nogle emner, der ellers sjældent bruges i sange. Med lidt skæve vinkler og en overraskende skarphed fortæller hver sang en historie, der på en gang er fremmed og utrolig velkendt. Historierne om den lille pige fra Mogadishu og Isabella Lonely går lige ind i hjertet. Sangen ”Fremmed i Byen” fortæller en tragisk historie, men giver også en fantastisk opmuntring til alle, der kender følelsen af ensomhed. ”Fremmed i byen, fremmed på landets, fremmed hvor solen går ned, men kendt af Gud.”
Westcoast Remix er en god cd, der kan anbefales til både nye lyttere og inkarnerede Iversen-fans.
Sidsel