Lettilgængeligt undervisnings-materiale

Børnebibel – det med Gud og os er et børnebibelhæfte målrettet aldersgruppen 8-12 år.Hæftet er opdelt i 10 kapitler, og til hvert kapitel er der et billede (klistermærke i postkortstørrelse). Således giver materialet mulighed for at arbejde med teksterne om Jesus på nye og sjove måder
Indholdet i hæftet omhandler de vigtigste begivenheder i Jesu liv. Sproget er let og muntert, og tegningerne er søde, lidt naive og illustrative. Indledningskapitlet i hæftet fortæller om Bibelen, kort og præcist. På bagsiden af hæftet kan man læse Fadervor, og der er en kort forklaring på det at bede.
Hæftet er velegnet til undervisning i børneklubber, til minikonfirmander, i skolen, i hjemmet, eller hvor det vil være relevant at have et let tilgængeligt materiale om Jesu liv.
Med hæftet og klistermærkerne følger en kort lærervejledning, der giver den voksne idéer til undervisningen.
Materialet er skabt af KFUM og KFUK og er blevet til i forlængelse af skole-kirke-samarbejdet i Århus.
Ulla Schødt

Per Tornvig og Jens Jødal:
Børnebibel
– det med Gud og os
Illustreret af
Ole Steen Pedersen
23 sider og 10 billedstickers
48 kr. • Unitas