Populær Bibel solgt i 10 mio. eksemplarer

JAPAN – Det japanske bibelselskab udgav i 1987 en ukonfessionel Bibel, der siden har opnået stor udbredelse. Den 2. juni havde selskabet således solgt 10 mio. eksemplarer, og ifølge bibelselskabets generalsekretær, Makoto Watabe, er salget fortsat stigende.

En billedbibel overrækkes til et vordende forældrepar af generalsekretæren i det japanske bibelselskab, Makoto Watabe.

Bibeloversættelsen læses af omkring 80 procent af de japanske kristne.
Den salgsmæssige milepæl blev højtideligt markeret af flere ledende kristne boghandlere, der tilbød en billedbibel til købere af den ukonfessionelle udgave. I Tokyo benyttede generalsekretæren således anledningen til at overrække et eksemplar til et ægtepar, der ventede barn til oktober, med ordene:
– Vi håber at kunne sprede evangeliet til kommende generationer.
Den ukonfessionelle Bibel er udgivet i samarbejde med både den katolske og protestantiske kirke i Japan.
levi