Spændende højtlæsning

Glemmer du, så husker jeg! Jeg ved ikke, hvor mange der i dag husker gamle „Onkel Arthurs“ skumringsfortællinger; jeg gør altså, og det er lidt den samme følelse, jeg får ved at læse Betty Swinfords lille børnebog (for de 8-13 årige).Bogen er en række historier fra det virkelige liv. Vi følger den lille families oplevelser i den barske natur i USA’s vestlige del samt forskellige ferie- og juleminder. Ud fra en overordnet betragtning handler bogen om at have blikket rettet mod bjergtoppene for at finde den rigtige vej; de enkelte beretninger handler bl.a. om mod og udholdenhed og Guds indgriben i menneskers liv. Alle historierne afsluttes med et skriftsted, der klart driver pointen hjem.
Det er interessant læsning, der også lærer os noget om den Gud, der har skabt alting så fantastisk.
Egentlig er bogen en del af en større serie, hvor vi kommer verden rundt. Forlaget bebuder, at flere bind kan være undervejs på dansk. De skal være så velkomne. Tak for 1’eren.

Betty Swinford:
Én på opleveren i Rocky Mountains
86 sider • 88 kr. • LogosMedia