Uimodståelige Juno

Filmen om den 16-årige pige med den uønskede graviditet blev ganske fortjent belønnet med en Oscar for bedste originalmanuskript.Da den 16-årige Juno (Ellen Page) bliver gravid med sin gode ven Bleeker (Michael Cera) efter en enkelt aften i en … stol, beslutter hun at gå igennem graviditeten og bortadoptere barnet til det unge yuppie-par Vanessa og Mark (Jennifer Garner og Jason Bateman).Filmen har redet på en bølge af succes og priser og har overalt vakt begejstring for sin originalitet og uimodståelige karakterer. Filmens manuskript var Diaplo Codys første filmmanuskript, og det vandt hun såmænd en Oscar for. Filmen er da også af en sjælden karakter, der formår at behandle et emne som teenagegraviditet på en sjov, let og vedkommende måde. Man falder fuldstændig for Juno og kan ikke andet end at elske hende og resten af hendes verden. Karaktererne er alt andet end stereotyper, og alle skuespillerne leverer enestående præstationer. Den geniale dialog flyder med masser af sjæl, humor og troværdighed, der giver en fantastisk underholdende realisme, der sjældent ses i amerikanske film omhandlende teenagere.
Dvd’en er pakket med ekstra materiale omkring tilblivelsen af Juno, så hvis man allerede er fan af Juno, vil man elske at bruge et par timer på at udforske dvd’en.
Dette er en film, man ikke må gå glip af!

Juno • 92 min.
SF Film