Winehouse og tro

Amy Winehouse inviteret i kloster i WienEn gruppe østrigske munke fra klosteret Heiligenkreutz i Wien vil frelse sangerinden Amy Winehouses sjæl.Den 25-årige Broder Johannes Paul Chavanne siger, at han gerne vil invitere sangerinden ned på klosteret til et par ugers snak om livets store spørgsmål.
De østrigske munke er ikke helt almindelige. De fik øjnene op for Amy Winehouse fordi de deler pladeselskab. De 72 munke fra Heiligenkreutz udgør nemlig et meget populært kor, hvis seneste album med gregorianske sange lå øverst på hitlisten i Østrig og på top-ti i Storbritannien.
Munkene fik tilsendt nogle udgivelser fra deres pladeselskab Universal, deriblandt Amys album Back to Black.
– De første ti minutter kunne jeg rigtig godt lide Back to Black, fortæller Broder Johannes til Daily Telegraph og fortsætter:
– Men da jeg læste teksterne, syntes jeg bare det var trist. Jeg vil gerne invitere hende herned, for jeg tror at tro kan være svaret på hendes problemer.
Om Amy vil tage imod tilbudet vides ikke, men døren til klosteret står åben for hende, hvis hun vil.
Sidsel