’Kornbek pådutter os holdninger’

Oppositionen imod Kornbek forsvarer sig imod formandens anklager. – Det synes at være en presset partiformand, der lørdag truer med at gå fra Kristendemokraterne, hvis hun ikke genvælges til formand på KDs landsmøde. Det berettiger dog ikke Bodil Kornbek til at pådutte andre holdninger, som de ikke har!Det siger storkredsformand Sonja Bjerregaard.
– Hverken formandskandidaten Bjarne Hartung Kirkegaard – eller den vestjyske storkreds og lokale byrådsmedlemmer – har de holdninger, som nu påduttes af Bodil Kornbek. Som det vil være borgerne i det midt- og vestjyske bekendt, arbejder vi i byrådene realpolitisk i midten af dansk politik. Også i landspolitik skal KD være midterorienteret – og kunne samarbejde til begge sider.
Vi ønsker – i lighed med KDs nuværende politik – heller ikke, at kvinder der får provokeret abort skal kriminaliseres. Vi vil derimod arbejde for, at aborttallet nedbringes kraftigt i vores rige velfærdssamfund. Endeligt er det såre naturligt for os, at vi benytter politisk argumentation i vores virke – ikke religiøs argumentation.
Vi ønsker en ny formand, fordi Bodil Kornbek tydeligvis ikke magter opgaven at samle partiet og få det tilbage til Folketinget. Det er sagens kerne, siger Sonja Bjerregaard.
levi