Årsdagen for 11. september
11. september blev deres dommedag

Al Braca (54), vicepræsident for vekselerfirmaet Cantor Fitzgerald, forsøgte at advare sine kolleger på 104. etage i World Trade Center.- Selv om han ikke brød sig om sit job, følte han, at Gud havde kaldt ham til at blive og være et lys. For at kunne vidne gennem Guds kærlighed til alle, der arbejdede der, fortæller enken Jean til New Life.
– De sidste 16 år var Al på mission og spredte evangeliet om Jesus til alle kolleger og kunder på Wall Street. Det blev han ikke populær af. Man kaldte ham ”præsten”.
Men da terroristerne fløj ind i skyskraberne, og alle vidste, at de nok skulle dø, havde Al Braca pludselig de hånende kollegers fulde opmærksomhed.
– På grundlag af andre mænds e-mails og beskeder til de efterladte fandt jeg ud af, at min mand havde mulighed for at bede med ca. 50 mænd og kvinder, og jeg tror, at mange af dem gav deres hjerter til Jesus. På grund af hans hengivenhed til Gud og hans trofasthed var han dér, da de behøvede ham mest, fortæller Jean Braca.
– Jeg er stolt af, at Al valgte at blive, hvor han hadede at arbejde, fordi Gud sagde, han skulle.
Henri.