We Need Each Other Sanctus Real

We Need Each Other er et solidt rockalbum fra en dygtig og erfaren gruppe.Der er fuld power på Sanctus Reals fjerde cd. De ti sange er vaskeægte rocknumre, med stor musikalsk dybde og melodier, der hurtigt sætter sig fast i hukommelsen.
Tempoet er generelt højt, men der har også sneget sig et par mere stille sange ind på albummet. Denne kombination af hurtige og stille sange gør We Need Each Other til en rigtig god helhedsoplevelse.
Sangteksterne skærer sig direkte ind i hjertet. Sanctus Real spiller sig forbi banaliteter og klicheer og formår at give lytterne en oplevelse af, at sangene taler direkte til dem. Med cd’ens brede vifte af temaer er det næsten umuligt ikke at finde mindst en sang, der taler ind i ens situation.
We Need Each Other er et rockalbum, der fortjener en plads i samlingen. Det musikalske niveau er rigtig højt, teksterne er smukke og dybe, og i bund og grund handler det hele om Gud. Alle teksterne står i omslaget, hvilket for denne cd er et virkeligt plus. Derudover gør titlen We Need Each Other cd’en perfekt som gave til en, man holder af.
Sidsel