Indbydende materiale til børnearbejdet

Følg mig er en fin, indbydende andagts- og aktivitetsbog til brug for børn i alderen 8-12 år, god til såvel oplæsning som inspiration.Illustrationerne, der følger personerne bogen igennem, er nutidige, farverige og udtryksfulde.
Bogen er bygget op omkring portrætter af seks bibelske personer: Moses, David, Johannes Døberen, Thomas, Maria Magdalene og Paulus. Personerne begynder deres historie med at fortælle om sig selv. Herefter fortæller de om fem bibelske begivenheder, set med deres øjne – bl.a. Syndfloden, Den smukke Batseba, Jesu fødsel og Lazarus.
Hver historie afsluttes med forslag til en bøn, en aktivitet og bibelske henvisninger. Desuden er der skrevet en ny sang til hver af de bibelske personer, som kan synges på en kendt melodi.
Overskrifterne på begivenhederne, der trækkes frem, er af en karakter, som man kan bruge til en indledende snak med børnene, altså emner, som børn sagtens kan relatere sig til.
Bogen er med sin stil og opbygning særdeles velegnet til brug på forskellig vis, den er ’langtidsholdbar’, idet portrætterne og de udvalgte fortællinger er aktuelle nu, men samtidig også tidløse.
Materialet kan varmt anbefales til børneledere og andre, der mangler inspiration og holder af at fortælle gode og inspirerende historier for børn.

Kamilla Lundager Bundgaard, Maria Kirketerp,
Lea Norup, Lisa Bjerre Olsen og Hanne Høgild:
Følg mig – En fortællende andagtsbog for børn
Illustreret af
Svend Rothmann Bonde
142 sider • 199 kr.
Unitas