OneRepublic: Dreaming Out Loud

OneRepublics nye cd, Dreaming Out Loud, er en plade for dig, der elsker klassisk pop. Du kender sikkert allerede numrene Apologize og Stop And Stare, men disse er kun en meget lille part af deres nye cd.
OneRepublic har i de seneste to år haft 5 sange inde på USA’s top 10 hitliste, hvilket gør albummet meget anerkendt i Amerika. Herhjemme har dog kun 3 af deres sange virkelig hittet indtil videre.
Når du lytter til sangene de første par gange, foretrækker du helt klart de numre, du allerede er blevet introduceret til i medierne. Men som tiden går, begynder du også at lytte til de andre sange på pladen og finder hurtigt ud af, at der faktisk ikke er nogle ”dårlige” eller ”kedelige” numre.
Da jeg først købte Dreaming Out Loud, var det udelukkende for at lytte til Apologize. Nu lytter jeg til helt andre numre på albummet, som aldrig bliver hørt eller vist i medierne – men er mindst ligeså gode som dem, vi kender! Jeg kan kun varmt anbefale OneRepublics album, Dreaming Out Loud, da det både er afslappende og afstressende musik, som kan lyttes til hele året.
Jonas Lyng