Audition for ”Danmarks første professionelle gospelkor”

Gospelmusik.dk inviterer interesserede til at ansøge om at blive en af 12 sangere i nyt professionelt gospelkor. – Danmark har gennem tiden haft mange gode og talentfulde gospelkor, men ingen har været gennemført professionelle, udtaler Ruth Gøjsen fra Gospelmusik.dk.
– Det betyder, at gospel i Danmark aldrig har haft samme gennemslagskraft som f. eks. Oslo Gospel Choir havde det i Norge i 90’erne, hvor de var det mest sælgende navn med mere end 1 mio. solgte enheder.
Koret vil bestå af 12 professionelle sangere foruden orkester under ledelse af rytmisk pianist Jakob Gunnertoft.
Ansøgningsfristen er senest mandag den 19. januar. Optagelsesprøverne finder sted lørdag den 24. januar i Århus, hvor bl.a. Bebiane Bøje og Claes Wegener vil være censorer.
sl