Bibelhistorier når de er bedst

Hvad Bibelen fortæller om Jesus er en flot, farverig og velillustreret bog til både forældre og børn. Jesus fremhæves som den centrale person i Guds store frelseshistorie.Det er bibelhistorier, når de er bedst. Fortalt i et levende og malende sprog. Fortalt på en måde, så det bliver helt selvfølgeligt, at sådan må det jo have været.
’Ti super ideer til et godt liv’ er overskriften til kapitlet om Moses og de 10 bud. Og fortællingen igennem mødes vi af den røde tråd, der viser, at Gud sørger for sine.
Poetisk og malende trækkes de centrale steder fra både Det gamle og Det nye Testamente frem. Hvert kapitel indrammet af en sigende overskrift og med teksthenvisning under.
Et eksempel: Davids sange er som bønner. De kaldes for salmer, og den her hedder ”hyrdesalmen”, den ville nok ligge på førstepladsen, hvis der var en Salme-Top 10. Og den lyder sådan her:
Gud er min hyrde, / Og jeg er hans lille lam.
Han mætter mig, / Han leder mig,
Han tager sig af mig. / Jeg har alt hvad jeg behøver.
I mit indre er mit hjerte stille.
Stille – som når jeg ligger roligt i blødt, grønt græs
På en eng / Ved en lille å.
Hvad Bibelen fortæller om Jesus er meget mere end blot ‘en ny børnebibel’.
Beretningerne fra Gammel Testamente afspejler en forventning til, at en dag kommer frelseren, forløseren … Jesus! I Ny Testamente møder vi så Jesus fra fødslen til korsfæstelsen, opstandelsen og himmelfarten.
Den afsluttende sætning i bogen lyder: For du forstår nok, at det mest fantastiske ved denne historie er – at den også omhandler dig! Og det er i ordets bogstaveligste forstand sandt, en bog som jeg også som voksen finder stor glæde ved at læse og kigge i.
En rigtig flot gave til børn fra 5 år og mange år frem. Fantastisk til højtlæsning og som barnets egen bibelbog.

Sally Lloyd-Jones: Hvad Bibelen fortæller om Jesus
351 sider • 198 kr. • ProRex