Har integreret unge i 10 år

Hang Out i Fredericia fejrede 10-års jubilæum torsdag den 4. december.

Præst i Apostolsk Kirke, Søren Viftrup (tv.) ønsker tillykke.

Jubilæet blev fejret ved en reception i Hang Outs café i Jyllandsgade.
– Vi er stolte over at kunne se tilbage på 10 år, hvor rigtig mange unge mennesker i Fredericia har været berørt, lyder en pressemeddelelse. – Vi glæder os forsat til at tage del i ansvaret for det sociale arbejde og for integration i Fredericia i fremtiden.
Blåt stempel
Hang Out blev etableret af unge fra Apostolsk Kirke i Fredericia i 1998 og har flere gange fået Integrationsministeriets blå stempel, fortæller magasinet domino.
I 2003 gav ministeriet 1,2 mio. kr. over tre år, og i 2006 forlængede man støtten med 300.000 kroner om året de næste tre år. BG Fonden smed et tilsvarende beløb på bordet, så driften af caféen blev sikret frem til 2010.
/sl