Jesus Kristus, Jesus Kristus

Da min søn var helt lille, var han ofte på sommerferie ovre hos min mor i Jylland. Hun bor ude på vestkysten, hvor naturen er barsk, men pragtfuld. Ofte er min mor og søn sammen kørt ind til Hvide Sande for at handle.Én dag, på én af disse indkøbsture, skete der det, at min søn, som sidder på bagsædet, pludselig peger op på en klit-top hvor et flot sømærke står – og råber højt:
”Se mormor, Jesus Kristus, Jesus Kristus.”
Sømærket mindede ham om et kors, og i hans lille verden er korset og Jesus uadskillelige.

Min søn er i dag en voksen ung mand, 23 år. Han ved, at jeg er blevet kristen og har sagt ja til Jesus. Selv er han endnu ikke blevet frelst og kommet ind i Guds rige.
Men min søn spiller hip hop musik med tekster hentet fra Salmernes Bog. Han ser også teater, hvor unge formidler og fortolker Bibelens budskab på en moderne måde. Det er ikke min kop te.
Havde faktisk bedt Gud om, at min søn under forestillingen ville udvandre. Men min bøn blev ikke hørt. Det var, som om Herren vendte det døve øre til.

Min søn skal nok blive frelst, men som alt muligt andet, jeg har oplevet med Gud, gør han det på sin helt egen måde og på det helt rigtige tidspunkt.