Fik lov til at sejle – mirakuløst

Missionsskibet Logos sejlede i torsdags ud i den store verden fra Køge Havn. Fik tilladelse ualmindelig hurtigt.– Vi har brugt næsten otte måneder på at sætte skibet i stand, og nu har vi certifikat på, at det er et sejlsikkert skib, fortæller koordinator Bitten Ingerslev til Udfordringen.
Alle reparationer var endelig færdige mandag aften, tirsdag blev der tegnet nye forsikringer og så var det bare at ringe til Søfartsstyrelsen for at få certifikatet.
– Men de sagde, at det plejede at tage fire uger. Så vi fik en masse kristne til at bede. Onsdag morgen ringende Søfartsstyrelsen og sagde, vi kunne hente certifikatet samme eftermiddag. Det er et mirakel, fortæller Bitten Ingerslev.
Logos Hope sejlede til et tredages arrangement i Gøteborg og videre mod Holland, England og Færøerne. Til juni går rejsen sydpå til De Karibiske Øer.
sl