Vil du gerne være journalist?

Udfordringen arrangerer hvert år en kursusdag for unge, som gerne vil være journalister. Dagen er specielt henvendt til unge, som søger ind på en af journalistuddannelserne. Men også andre, som blot ønsker at blive bedre til at arbejde med medierne, kan være med.
Dagen ligger normalt så tidligt, at ansøgerne kan få nogle gode råd med til optagelsesprøven til journalistuddannelserne, som ofte ligger den første lørdag i maj.
I år er kursusdagen lagt i forbindelse med Forum for kristne mediefolks weekend den 21.-22. marts. Den foregår på International Apostolsk Højskole i Kolding. Og her kan journalist-aspiranterne følge programmet, hvorefter der er særlig undervisning for dem søndag eftermiddag.

Mange læremestre

Programmet på medie-weekenden i år omfatter følgende talere: Henrik Hoffmann, politisk redaktør på KD, Tove Videbæk, KKR/TV, redaktør Ole Larsen, Kristeligt Pressebureau, Svend Løbner, c-Press, Henri Nissen, redaktør på Udfordringen, religionssociolog Mogens Videbæk, Kristen Producent Komité, freelance Edith Theis Nielsen, forlagsleder Thomas Mikkelsen, Lohse, og journalist Daniel Ørstrøm. Hertil kommer deltagerne, som også vil være i stand til at give gode råd til kommende kolleger.
Interesserede skal straks henvende sig til ung@udfordringen.dk eller Henri Nissen på 74562202. Det koster kun 300 kr. at deltage hele weekenden – hvis der er plads.