Efterlyser lastbil til nødhjælp

I Frikirken Salem i Frederiksværk står en mængde kasser med masser af tøj sorteret og pakket til fattige i Rumænien. En nødhjælpstransport er planlagt til at afgå den 20. marts. Men man mangler stadig transportmiddel og sponsormidler.
– Da min kone og jeg kom hjem fra Grønland, hvor vi var missionærer i 13 år, havde vi haft stor glæde af, at mennesker kom forbi og gav en hånd med. Derfor fik vi lyst til at komme forbi hos Dorthe og Cornel Pascu, der er missionærer i Onesti i Rumænien, fortæller Bjarne Nederby Jessen.
Siden har Frikirken Salem indsamlet penge til mad til fattige familier – og nu også tøj ind til en nødhjælpstransport, som har afgang 20. marts.
– Vi har tillid til, at vi før turen den 20. marts har såvel en bil til transporten af tøjet og de nødvendige midler, siger Bjarne Nederby Jessen.
sl