KD støtter kristen behandling

Udfordringen dokumenterede sidste uge, at et kristen behandlingssted har højere succesrate end gennemsnittet..

Medierne har i den seneste tid igen taget afstand fra religiøst motiverede behandlingstilbud, og de bliver bakket op af psykiatrisk overlæge Henrik Rindom, der kalder religiøse behandlere for plattenslagere.
Kristendemokraterne finder det unfair at skære alle behandlingstilbud over én kam:
– Der er meget stor forskel på, om det er den stærkt omdiskuterede sekt Scientology, eller om det er frikirker som Frelsens Hær og Pinsekirken, der stå bag behandlingstilbuddene, siger landsformand Bjarne Hartung Kirkegaard.
– Kristendemokraterne ønsker at inddrage frivillige foreninger og organisationer stærkere i løsningen af sociale opgaver og i forebyggelse og behandling af narko- og alkoholmisbrug, siger han.
sl