Foghs afløser vil ha’ religion i det offentlige rum

Dyrlæge Flemming Møller (V) er stedfortræder for tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) i Folketinget. Han har baggrund i Folkekirken og Den Katolske Kirke. – Jeg har ikke noget imod religionen i det offentlige rum. Anders Fogh Rasmussen kaldte religionen en privat sag. Jeg foretrækker at kalde den en personlig sag. Den religiøse opfattelse kan aldrig blive helt privat, fordi den vil smitte af på den måde, man omgås andre mennesker på, , siger Flemming Møller til Kristeligt Dagblad.
Og sit syn har han ikke fra fremmede. Flemming Møller er søn af navnkundige Jens Møller, der i en lang periode var formand og folketingsmedlem for Kristeligt Folkeparti.
Flemming Møller har tidligere været stedfortræder i Folketinget for Venstre. Når han ikke er stedfortræder, arbejder han som dyrlæge på Maribo Dyrehospital.
/sl