Gennem Ild og Vand

Evangelist har gjort det igen. Med nye numre og en enkelt kending (jubler hver en sjæl på jord) har de endnu engang formået at lave en indholdsrig cd, som fører den søgende ind i tilbedelse og lovprisning af Gud.“Gennem ild og vand” er ligesom de andre evangelist-cd’er tydeligt bibel-funderet, hvilket man også ser på bagsiden af coveret, hvor der er skriftsteder til hvert nummer. Man er ikke i tvivl om, at disse sange er skrevet ud fra et liv med Gud.

Lyden på cd’en er velbearbejdet og aldeles varierende, ligesom stilarterne, der også kommer vidt omkring. Pop, rock, reggae og sågar jazz er repræsenteret på pladen, men bundet sammen af teksterne og den gode lyd er cd’en alligevel en helhed, der absolut er værd at lytte til.

Det er en længere rejse, Evangelist har været ude på fra den første live cd “At leve dig nær” til denne. Hjertet og hengivenheden er stadig det samme, men hvad lyd og stil angår, er produktet kun blevet bedre og bedre.

Så hvis du altså kan lide de andre cd’er vil du helt sikkert kunne lide denne!
Torben Bruhn
Lovsangs-pastor, Amc Aalborg