Sidste frist i påsken: Vind en rejse til Oberammergau

Hvis du svarer på læser-undersøgelsen inden 15.4., deltager du i lodtrækningen om en rejse for 2 til passionsspillene, som kun opføres hvert 10. år!Alle aviser har brug for at kende deres læsere, så de kan lave et godt produkt, og så annoncørerne véd, hvem de kan henvende sig til.

Disciplene sørger, skuffede efter Jesu korsfæstelse – scene fra passionsspillene in Oberammergau.

Derfor er Udfordringen i gang med en ny stor læser-undersøgelse. Over 500 har allerede svaret.
Det tager ikke mange minutter at udfylde skemaet. Og det kan evt. være anonymt.
I alle tilfælde kobles læserens navn og adresse ikke sammen med besvarelsen. Navnene kommer i én bunke, besvarelserne i en anden.
Hvis du vil gøre det let for os, så indtast blot din besvarelse på www.Udfordringen.dk, hvor der findes et link til spørgeskemaet.
Så kan vi nemlig behandle svarene elektronisk.

Med i lodtrækning

Som tak for din ulejlighed kommer du med i lodtrækningen om to rejser til det klassiske og gribende passionsspil i Oberammergau – til en værdi af 16.990 kr.!
Oberammergau er en lille by i Sydtyskland tæt ved Tysklands højeste bjerg, Zugspitze. Byen har kun ca. 5.300 indbyggere. Næsten halvdelen af byens befolkning medvirker. Mere end 2.000 børn og voksne kan opleves på scenen i forestillingens fem timer.
Udfordringen arrangerer en læserrejse med præsteparret Rhoda og Stig Christensen fra Sønderborg som rejseledere. Stig er også formand for Udfordringens bestyrelse.

Passionsspil i taknemlighed

Historien om passionsspillet går tilbage til år 1633. Europa var dengang plaget af den sorte pest. Befolkningen lovede at opføre Jesu lidelseshistorie hvert 10. år, hvis byen gik fri. Det gjorde den, og allerede året efter – i 1634 – opførte byen passionsspillet, der skildrer påskens begivenheder. Fra indtoget i Jerusalem Palmesøndag over korsfæstelsen Langfredag til opstandelsen Påskedag.

Strasbourg og Alsace

Efter den unikke oplevelse i Oberammergau fortsætter turen til Schwarzwald i det sydlige Tyskland. Et attraktivt ferieområde med bløde bjerge, skønne skovområder og hyggelige byer. Turen omfatter desuden besøg i Strasbourg og Alsace i Frankrig.
Grib chancen for en enestående rejse med indhold i godt selskab med andre af Udfordringens læsere.
Tag del i den taknemlighed, de medvirkende udtrykker gennem opfyldelsen af det 376 år gamle løfte til Gud.
Læs rejsebeskrivelse med mere på www.felixrejser.dk
Henri.