David Ostby Because of You

Den norske singer/songwriter David Ostby har leveret et solidt lovsangs-album. Because of You har stort set alt, hvad en lovsangs-cd skal have. Der er gode melodier, dygtige musikere, stærke tekster og en forsanger med en meget behagelig stemme.David synger med en styrke og inderlighed, der gør det næsten umuligt for lytteren ikke at lade sig rive med.
Tempoet på cd’en er roligt, og selvom det sagtens kan lade sig gøre at danse til mange af sangene, er Because of You overordnet set mere egnet til tilbedelse end til fest.
Sangteksterne er både enkle og stærke. De rammer lige de emner og følelser, de skal, uden at bruge overflødige ord. Med simple vendinger og mange gentagelser guider David Ostby på fin vis lytteren ind i en tilstand af fred og tilbedelse.

Because of You fortæller om et stærkt kærlighedsforhold til Gud. Der er en oprigtighed i Davids måde at synge på, der gør, at man ikke et sekund er i tvivl om, at denne cd er lavet med et tilbedende hjerte.
Musikalsk set er cd’en rigtig gennemført. Trommerne og bassen lægger en flot bund, uden at blive for dominerende, og de elektriske og akustiske guitarer skaber sammen med keyboardet en flot sammenhæng i musikken.

Alt i alt en rigtig dejlig cd med noget på hjerte.
Sidsel