Flere studenterpræster

Syddansk Universitet får landets første studenterpræst på fuld tid, og stifterne giver flere ”præstetimer” på uddannelserne i både København og Odense. Syddansk Universitet får landets første studenterpræst på fuld tid, og stifterne giver flere ”præstetimer” på uddannelserne i både København og Odense. Flere stillinger som studenterpræst er oprettet de seneste år, og alene i år bliver tre af de i alt 14 eksisterende stillinger nu opnormeret, skriver Kristeligt Dagblad.
Syddansk Universitet får som den første uddannelsesinstitution herhjemme en studenterpræst på fuld tid.
– Vi har aldrig været flere, end vi er nu. Men det er også tiltrængt. For reelt set er vi underbemandet, siger formand for Foreningen af Universitets- og Studenterpræster i Danmark, Jørgen Bo Christensen til avisen. Han arbejder selv som studenterpræst på Danmarks Tekniske Universitet (DTU).
sl