Light up Lion Større er du Gud

Større er du Gud er det første album fra det danske band Light up Lion. Albummet består af 10 lovsange, otte på dansk og to på engelsk, alle skrevet af medlemmer af bandet og et par eksterne tekstforfattere.Større er du Gud er et rigtig dejligt lovsangsalbum med tilbedelse i centrum. Stemningen i sangene er helt speciel og svær at beskrive. Der er noget svævende og til tider lettere surrealistisk over musikken, og det virker enormt dragende. Man bliver som lytter næsten automatisk ført ind i en tilstand af tilbedelse.

De fire sangere, to mandlige og to kvindelige, er rigtigt dygtige og behagelige at lytte til. De synger med en inderlighed og oprigtighed, som trænger klart igennem, fordi vokalerne ikke er blevet manipuleret og mikset til ukendelighed, hvilket man ellers ofte ser. Men på Større er du Gud kan man både høre og mærke, at det er rigtige mennesker, der synger.
Musikerne i Light up Lion består af en bassist, en guitarist, en trommeslager og en pianist/synth. De er talentfulde og harmonerer rigtig godt sammen. Der er en flot sammenhæng i musikken, og lydniveauet er perfekt i forhold til vokalerne, som er i fokus på alle sangene.
Sangteksterne er generelt ret enkle og nemme at lære, men de er på ingen måde banale. Der er stor dybde i Light up Lions sange, og de har også nogle overraskende vinkler og formuleringer, som ikke ofte ses i lovsang.

Større er du Gud er et professionelt og meget stærkt album, som bestemt gør sig fortjent til en plads i enhver velassorteret lovsangs-samling. Og det kommer helt sikkert til at ligge på undertegnedes MP3-afspiller.
Sidsel