Karen MV Olesen En af dine

”En af Dine” er Karen MV Olesens første album, og det har været længe på vej. Karen har selv skrevet alle sangene, og den første af dem er skrevet helt tilbage i 2001.Det er svært at sætte en bestemt genre på ”En af Dine”, for de ni sange på cd’en er meget forskellige og spænder over indtil flere stilarter. Alle sangene er rytmiske, men der slutter de musikalske ligheder også. Der er stille ballader, let pop, reggae, jazz og gospelnumre, selvom ingen af sangene kan defineres som værende 100% én bestemt stilart.
Men der er én ting, der er konsekvent på alle numrene, og det er en mærkbar kærlighed til Gud. Sangene er først og fremmest lovsange og kærlighedssange til Gud, og så er alt andet sekundært.

Karen MV Olesen er uddannet cand. mag. i musik og har i dag sin egen musikskole. Hun er meget musikalsk, og det bærer hendes cd tydeligt præg af.
Karen har en stærk og veltrænet stemme, som har en rigtig god klang både på de dybe og høje toner. Men Karen er ikke kun forsanger, det er også hende, der spille klaver og keyboard på hele cd’en. Noget hun også gør rigtig godt.
Der kan siges meget godt om både musikken og teksterne på ”En af Dine”, men det der gør det allerstørste indtryk på lytteren, er den lidenskab, der er i alle sangene.
Der er ingen tvivl om, at ”En af Dine” er Karens hjertebarn og har kostet blod, sved og tårer at skabe. Som lytter mærker man Karens stærke brand for at dele sin glæde og kærlighed til Gud med os andre. Og det er netop det, hun gør på ”En af Dine”. Hun giver lytteren lov til at føle en del af det, hun føler, og det er en meget stærk oplevelse.

”En af Dine” er et dejligt album, som kan give de fleste lovsangs-samlinger lidt ekstra kant.
Sidsel