Jesus Culture: Your Love Never Fails

Nogle har måske hørt om Bethel Church i Redding i Californien. Det er en kirke, hvor der sker mange utrolige mirakler, og hvor Bill Johnson er pastor.Jeg er selv blevet meget opbygget af at høre og læse Bill Johnsons prædikener, så det var med forventning, at jeg så frem til at høre en cd/dvd fra samme kirke. Jesus Culture kalder de sig, og lad det være sagt med det samme: Det er den bedste lovsangs-cd jeg har hørt meget længe!
De tre fremragende sangere Chris Quilala, Kim Walker og Melissa How skiftes til at lede sangene, og langsomt, men sikkert, ledes man ind i en intimitet med Jesus, som er fantastisk.
Det skyldes ikke mindst den smittende ægthed, passion og glæde, der lyser ud af alle numrene. Lige fra de intime, nærmest refleksive You Won’t Relent, I Exalt Thee, Where You Go til de sprudlende, glædesfyldte Beautiful og Happy Day.
Mange af teksterne bliver gentaget mange gange, uden at det bliver kedeligt. Det understreger bare, hvad det egentlig er, man synger, og giver det ekstra vægt. Der bliver sunget spontant – og endda smågrinet – i flere af sangene. Et udtryk for, at teksterne ikke bare synges, men synges fra hjertet. Det er ikke en koncert, men tilbedelse af Jesus.
Stilen er intim, men også rocket og kraftfuld, noget som understøttes af især Kim Walkers fantastisk kraftfulde stemme. Dette er en cd, jeg kan anbefale til de fleste. Men det er ikke en cd, der er god at have som baggrundsmusik. Man bliver simpelthen trukket ind i position af tilbedelse, som kræver fuld opmærksomhed. Jeg håber du giver Your Love Never Fails en chance.
Henrik Engedal