Kendt DR-vært skriver bog om tro

Lotte Thor-Høgsberg har skrevet en samtale-bog om tro, mens hun var på barsel med
sønnen Adam. ”Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg tror på Gud”, siger hun.I Billed Bladet nr. 31 fortæller Lotte Thor-Høgsberg om sine oplevelser med at blive mor. I forbifarten får hun også nævnt sin nye bog: ”Dig, mig og Gud”, som Bibelselskabet udgiver til efteråret.

Lotte Thor-Høgsberg fortæller om sin aktive barsel i Billed Bladet

Lotte er til daglig vært på DRs nyhedskanal, DR Update, men i øjeblikket er hun på barsel indtil januar.
– Jeg blev spurgt, om jeg ville skrive en bog om tro. Det er en samtale-bog, hvor jeg taler med præster om deres børn for at sætte fokus på, om tro går i arv, fortæller hun.
– Det har været meget spændende at sætte sig ind i religionshistorie og teologi. Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg tror på Gud. Måske var det derfor, at netop jeg blev spurgt, om jeg ville skrive bogen ”Dig, mig og Gud”, der udgives af Bibelselskabet til efteråret.
Sidsel