Kunstudstilling og auktion i Vejle Kirkecenter

Værker af kristne kunstnere udstilles og bortauktioneres for at ære Gud og bringe fattige håb.I weekenden 29.-30. august forvandles Vejle Kirkecenter til en gigantisk kunstudstilling.

Billedkunstner Jakob Christensen (indsat) vil sammen med andre kristne kunstnere gøre nytte lokalt og globalt med deres værker.

Her vil 40 kristne billedkunstneres værker dekorere de lyse vægge frem til søndag eftermiddag, hvor udstillingen kulminerer med en auktion over de farverige kreationer.
Initiativtager til såvel udstilling som auktion er billedkunstner Jacob Christensen fra Vejle, der personligt har kontaktet en række kristne kunstnere fra hele landet og bedt dem donere et maleri til udstillingen.

Håb og ære

Kunstudstillingen har fået navnet ”Hope and Glory” (håb og ære), hvilket indkredser formålet med arrangementet, nemlig at ære Gud og bringe håb til udsatte medmennesker lokalt og globalt.
– Formålet er ikke at fremhæve nogle af deltagerne, men at vise kristen empati. Derfor skal indtægten fra auktionen gå til et suppekøkken i Kathmandu i Nepal og resten til oprettelsen af en værested for hjemløse i Vejle, oplyser Jacob Christensen.
Kunstudstilleren fortæller, at de donerende kunstnere består af både fritidskunstnere og akademiuddannede. Det er således muligt at forlade udstillingen med et stykke kvalitetskunst under armen, når det søndag eftermiddag har været under hammeren.
Udstillingen begynder med fernisering lørdag den 29. august klokken 10.00, mens auktionen finder sted søndag den 30. august kl. 14.00 Der er gratis adgang begge dage.