KFS vil ud på 400 skoler

Kristeligt Forbund for Studerende vil nu besøge alle større studiesteder i Danmark
”KFS vil besøge alle større studiesteder i løbet af tre år for at gøre Jesus kendt.”

– Gud elsker alle studerende, og det vil vi fortælle til så mange som muligt, siger KFS’ generalsekretær Robert Bladt.

Sådan lyder målsætningen for de næste tre år i Kristeligt Forbund for Studerende. Med ”alle større studiesteder” menes alle gymnasier, HHX eller HTX med minimum 100 studerende og alle videregående studiesteder med minimum 100 studerende. I alt 406 studiesteder, hvor der ikke er en KFS-gruppe i forvejen.
På de skoler, hvor der ikke er nogen KFS-gruppe til at give deres medstuderende en mulighed for at høre om kristendommen, ønsker KFS at gøre en særlig indsats, oplyser bladet Til Tro.

Debattere

En person fra KFS’ kontor eller højskole vil komme og hænge plakater op, stå ved en stand og uddele evangelier og deltage i debatarrangementer eller religionstimer.
– Gud elsker alle studerende, og det vil vi fortælle til så mange som muligt. Derfor vil vi i de næste tre år være særligt opsøgende på skolerne, siger KFS’ generalsekretær Robert Bladt.
KFS beskriver sig selv som ”et fællesskab for studerende, som gerne vil lære Gud at kende”. Midt imellem lektier, madpakker, eksamener og sms-beskeder ønsker de at bruge tid på at være sammen om Gud – og på at udbrede kendskabet til ham.
Og det er der ca. 1100 studerende på gymnasiale og videregående uddannelser, der har lyst til.
De mødes jævnligt i grupper på deres studiesteder for at snakke om Gud, læse i Bibelen, bede sammen og fortælle deres studiekammerater om, hvad de tror på.
/sl