Debat

Kulturradikal demonstration

Forleden demonstrerede de kulturradikale i København for de udviste irakere fra Brorsonskirken. Adskillige kristne fulgte naivt med. Her bør der stilles et nødvendigt politisk ukorrekt spørgsmål.
Hvorfor demonstrerer vi ikke for de forfulgte kristne i de muslimske lande? Hvorfor demonstrerer vi ikke for de forfulgte kristne i Irak?
Svaret er enkelt, men politisk ukorrekt. Vi demonstrerer ikke for de forfulgte kristne i de muslimske lande, fordi kulturradikalismen ikke har brug for dem. Kulturradikalismen har derimod brug for muslimer i Danmark.
Og adskillige kristne går uden at tænke nærmere derover blot i hælene på kulturradikalismen.
Læs om den bestialske forfølgelse af de kristne i de muslimske lande i bl. a. : www.compassdirect.org og www.barnabasfund.org . Det er en forfølgelse, som det kulturradikale Amnesty International nægter at omtale. (forkortet, red.)
Niels Erik Søndergård
Rasmus Rasks Alle 95
5250 Odense SV

Advarsel mod islamisering

Jeg troede ikke, at Udfordringen var en politisk avis, og så er det efterhånden blevet en reklameavis for Kristendemokraterne.
Nej, jeg er ikke så naiv at tro, at religion og politik kan adskilles men jeg beder blot om at man så nødvendigvis må til godese alle.
Nu har avisen nedgjort Dansk Folkeparti fordi man ønsker at Fadervor bliver en obligatorisk bøn i skolerne, ligeså at børn og unge lærer danske salmer og sange, men nej det mener Kristendemokraterne altså ikke, såfremt børn og unge ikke har lyst ”skal de skam ikke.”
Samme slappe holdning har man åbenbart også overfor burkaen. Selvfølgelig skal Muslimske mænd have lov til at påtvinge deres koner at indhylde sig, den mest nedværdigende beklædningsgenstand der over hovedet findes.
Nej siger Dansk Folkeparti, vi lever i et Kristent land. Vi ønsker ikke at islamiseringen sker via Burkaen. Måske er det slet ikke gået op for Kristendemokraterne at der sker en stille og rolig Islamisering af det danske samfund. Det sidste nye er nu en Moske i København, men det tager man sikkert heller ikke så tungt.
”Det er på tide med flere kristene politikere”, det vil jeg give Henri Nissen ret i. Det er på tide, at de kristne rejser sig fra kirkestolene og kommer ud fra de fine kirker og markerer sig med holdninger og meninger med baggrund i en kristen livsholdning.
Karl Gulløv
Byrådsandidat for DF
Ingridsvej 30
6000 Kolding

Fodspors-manden

Neil Armstrong´s fodspor på månen tåler ikke rigtig sammenligning med Jesu fodspor på jorden. Armstrong arriverede til månen fra en kendt verden, Jesus kom til jorden fra en ukendt -fra Guds rige.
Som Gud, og menneske, steg han ned og op igen uden affyringsrampe. Det samme skal Guds børn og møde ham i luften om ikke så længe, hvor mærkeligt det end lyder.
Oplevelsen af jorden, set udefra, svarer til en nærdødsoplevelse. Man tror ikke sine egne øjne. Månen er virkelig ligbleg, kold og død i sammenligning med vores blå planet, hvor der endnu er liv i kludene, men hvor længe?
Vi er jo i færd med at få jorden til at ligne månen, som jorden var, da den var øde og tom. Uanset årsag og virkning er det givet, at ”Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal aldrig forgå.” Det sagde udsendingen som repræsentant for Guds rige. Jesu ord er altså nok værd at klynge sig til.
Knud Held-Hansen
Beatesmindevej 76, 1.tv.
9210 Aalborg SØ

Debatindlæg er udtryk for læserens egen holdning – ikke nødvendigvis Udfordringens.
Obs! Max 200 ord. Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte og udelade indlæg.