Newsboys In the Hands of God

Det populære band Newsboys har efterhånden en del år på bagen. Men det har på ingen måde gjort dem ringere. In the Hands of God er et bevis på, at gruppen stadig fortjener en plads på den kristne musikscene.Siden Newsboys’ oprindelse i 1985 har de hittet musiklisterne med adskillige singler, og et salg på over seks millioner album og singler over årene viser, at Newsboys har ramt rigtigt. Det nyeste album, In the Hands of God, slog dette godt og grundigt fast, da det strøg til tops på de internationale lister med det samme.
Albummet er fyldt med fede sange med stærke tekster, der vil glæde både inkarnerede Newsboys-fans og nye lyttere.
Stilen er klassisk Newsboys, eklektisk og medrivende. Der er klassiske rock-numre, elektroniske pop/rock-sange og regulere lovsange. Fælles for dem alle er dog, at de er meget flot udført, og uanset stilen er man aldrig i tvivl om, at det er Newsboys, man lytter til.
Teksterne har en stor dybde og kommer omkring mange emner, også nogle af de tungere problemstillinger i kristenlivet. Selvom musikken generelt er høj på In the Hands of God, er den aldrig så høj, at man ikke kan høre, hvad der bliver sunget. Dette er en stor styrke, da teksterne på dette rock-album virkelig er værd at lytte til.

Dette album er sidste chance for at opleve Peter Furler som forsanger. Pladsen i front overlades herefter til Michael Tait fra dc Talk. Men Furler vil stadig være tilknyttet bandet som sangskriver i fremtiden.
In the Hands of God er et dejligt album, som varmt kan anbefales.
Sidsel