NewSong: Rescue Live Worship

NewSong har udgivet deres første reelle lovsangsalbum. Rescue: Live Worship er en live-optagelse, som de optog i den kirke, som de fleste af bandets medlemmer kommer i.
Albummet indeholder kendte sange som Blessed be your name, you are holy (prince of peace), wonderful maker, how great thou art og My Glorious.
Man kunne derfor godt frygte, at det ville blive et slags cover-album bestående af gode sange, men af lavere kvalitet. Men sådan er det heldigvis ikke!
NewSong formår at tilføre deres egen stil og inspiration. Det er også tydeligt, at de er dygtige musikere, og derfor er albummet også af høj kvalitet.
Deres historie som band er også meget imponerende: Grammy-nomineret og Dove Award-vindere (som tildeler kristne musikere priser). 20 af deres sange har ligget som nr. 1 på den kristne hitliste, og to sange har været på top 20-listen på den “normale radio” – den ene endda som nr. 1.
De har solgt omkring 2 millioner plader, og på trods af, at albummet Rescue: Live Worship faktisk er tilbage fra 2005, er de stadig et meget efterspurgt band. Hele efteråret afholder de mange koncerter.
Der er tre gange på cd’en, hvor de taler, men det er kortvarigt og passer godt i sammenhængen.
NewSong har tilført deres egen stil til hittet My Glorious, mens de resterende hits dog er forblevet meget i deres originale stil.
Hvis du kan lide den populære Michael W. Smith, vil du helt sikkert også kunne lide dette album, som er et flot og vellykket album fra NewSong.
John Engedal