Surfer for Jesus

Hvert år holdes kristne surferevents i England.I England holdes surfer-konkurrencer, hvor kristne også deler deres tro på Jesus.

Scenen i Surferkirken tubestation, som er medarrangør af Jesus Longboard Classic.

Jesus Surf Classic er blevet en af de største surfer-arrangementer i Storbritannien.
Det er Christian Surfers UK der står for det.
Det er den britiske afdeling af den internationale missionsbevægelse Christian Surfers International, som blev oprettet i begyndelsen af 70’erne.
Deres mål er at dele Guds kærlighed blandt verdens surfere. Og det sker så bl.a. i England med arrangementerne Jesus Surf Classic og Jesus Longboard Classic, som holdes henholdsvis den 12.-13. august og den 18.-19. oktober.

100 kristne surfere

Jesus Surf Classic holdes for 17. gang nord for Exeter i det sydvestlige England.
Her vil over 100 frivillige surfere fra hele England være med til at arrangere eventen, hvor der også udtrækkes pengepræmier på 1500 £ (13.000 kr.), som bliver fordelt ud over otte forskellige kategorier.
Desuden bliver der opstillet en skate-park, telte og grill. Hele weekenden bliver der vist skateboard-film på en storskærm, og lørdag og søndag holdes der skateboard-konkurrencer.

Surfer-kirke

Det nye konkurrence Jesus Longboard Classic holdes for kun 3. gang nord for Exeter i det sydvestlige England.
Det sker i et samarbejde mellem Christian Surfers UK, Nineplus (et surfer firma) og Tubestation, som er en spændende surfer-kirke.
Direktøren for arrangementet og lederen af Christian Surfers UK fortæller, at der ved denne konkurrence udloves pengepræmier på 1.000 £ (8.500 kr.) hvoraf en præmie på 250 £ (2100 kr.) vil gå til vinderen af åbnings-eventen.
Hvis der er bølger og blæst nok, forventes en succes.
John