Super transfers

Serie 3-holdet fik tre point ind på kontoen efter en udebanesejr på 1-2.Exercitus F.C. har igen været i fuld gang denne uge. Det blev til et nederlag for pigerne og serie 5, mens serie 3 kæmpede sig til en 2-1 sejr. Det pudsige er dog, at det næsten kun er de nye spillere, der formår at score i øjeblikket.

Den nye mand Claus Christensen udlignede for Exercitus mod Vestas. Her prøver han også at score sejrsmålet – dog uden held.

Mens den nye dametræner Filip Skovgaard har været på ferie, er damerne rendt ind i nogle gevaldige øretæver.
Der er lidt for stor niveauforskel på rækken sidste år, hvor de gik ubesejrede igennem, og Københavns bedste række, som de spiller i dette år.
Holdleder Mette Iversen var heller ikke meget for at udtale sig – men nederlagets bitterhed er også en helt uvant smag for hende og holdet:
– Normalt er jeg jo helt vildt glad, når vi skal fortælle om vores sidste kamp. Men vi tabte altså 9-0, så skal vi ikke tale om noget andet?
Det gør vi så. På den lyse side har pigerne fået træningssæt af klubben, og der er kommet mange nye spillere til, så bortset fra det resultatmæssige går det glimrende.

Nej, nej, nej, nej, nej, nej og atter nej!

Efter den overbevisende 7-2 sejr i sidste uge var det et serie 5-hold, der fuld af selvtillid gik på banen mod Bk Victoria.
Men det skulle hurtigt vise sig, at det ikke var den bedste dag at være Exercitus-spiller på. For et hav af personlige og kollektive fejl førte til en ordentlig sportslig lussing.
7-2 stod der på måltavlen, da kampen var slut, og på det tidspunkt havde målmand Simon enda stået en super kamp.
Det eneste lyspunkt var de to mål, som Exercitus scorede – det ene sat flot, flot ind, direkte på frispark af den nye mand Mikkel ’Motor’ Larsen. Nu har holdet en ægte frisparkskonge.

Nej, ja og Jaaaaaaaaa!

Lidt bedre gik det for klubbens første-hold i serie 3. Efter en udmærket første halvleg, som var meget lige, var Exercitus dog bagud 1-0 på et frisparksmål fra hjemmeholdet.
– Jeg ved ikke, hvorfor vi skal komme bagud i alle kampe, fortæller træner Tobias Ambs-Thomsen.
– Vi starter fint, står godt på banen, og alligevel scorer det andet hold. Det gode er dog, at vi ikke giver op og altid kæmper os tilbage i kampen – der er virkelig flot moral på det her hold.
Således også denne onsdag aften, hvor vi skulle helt hen i slutningen af 2. halvleg, før der skete noget.
Den indskiftede Kaleb Knutsen spillede flot den nye mand på holdet Claus Christensen fri inde i feltet. Med en kølighed, man sjældent ser hos så ung en spiller, tog han et træk ind i feltet og lagde flot bolden ind bag målmanden. Så var udligningen i hus og gnisten tændt.
Man kunne se på spillerne, at de ville have alle tre point med hjem til Valby.
Det fik de også, for ti minutter før tid steg David Zimmermann op og headede flot et hjørnespark fra Joachim Skov i målet, og så var sejren inden for rækkevide.
– Det er altid dejligt, når vi scorer. Men som træner bliver man ekstra glad, når man scorer på et hjørnespark dagen efter, at vi har trænet dem i tre kvarter. Så kan man se, at sliddet på træningsbanen giver pote.
Med sejren rykkede Exercitus op på 4.-pladsen i serie 3. Næste kamp er på søndag mod rækkens tophold, FC Nyhavn.
Af Tobias Ambs-Thomsen