Ved du, hvad der står i Bibelen?

”Der står i Nebukadnezers Bog kapitel 16 vers 7, at hvis man ikke har kysset en pige, inden man er 16 år, må man aldrig blive gift!”Sådan sagde en kristen ungdomsleder til sin ungdomsgruppe. Han syntes ikke, at de kendte Bibelen godt nok. De stakkels unge forsøgte fortvivlet at slå verset op i Bibelen. Men Nebudkadnezers Bog findes slet ikke…

Hvis vi virkelig tror, at Gud har løsninger på de problemer, vi ser i verden i dag, hvorfor søger vi så ikke desperat efter dem…?
Som kristne er vi jo kaldet til at være lys og salt. Men vi kan ikke være lys og salt, hvis vi blot har vores egne meninger. Derfor må vi grave og søge efter de gudommelige principper.
Ofte kan det nemlig være svært at finde steder i Bibelen, som vi direkte kan overføre til vores tid. Men til gengæld findes der principper, som vi sagtens kan bruge, og som stadig virker i dag. For Guds sandheder er jo evige, ikke?

Her er en interessant pointe:
Da Gud befriede Israel fra en slavetilværelse i Egypten, stod han med et folkeslag på bar bund. De havde ingen af de strukturer, som normalt eksisterer i et samfund: sundhedsvæsen, uddannelsessystem, juridisk struktur, militær osv., og de havde hverken land, afgrøder eller andet.
Men 300 år efter var Israel kendt over hele den daværende verden, fordi det samfund, de havde fået opbygget, var så velfungerende og imponerende! Dronningen af Saba kom på besøg og blev så imponeret, at hun udbrød, at man kun havde fortalt hende halvdelen!

Hvad var der sket i de 300 år?
Gud havde undervist Israel i sundhed, retssystem, uddannelse osv., og hele processen er skrevet ned! Herfra kan vi tage gudgivne principper og anvende dem i vores dagligdag og i vores land. Spændende, ikke?
Hvis vi tager vores liv som kristne seriøst, må vi forpligte os til at lære Gud bedre at kende – gennem Bibelen. For hvis vi lever i fællesskab med Gud og udlever de sandheder og den visdom, der findes i Bibelen, så udebliver resultaterne heller ikke.