Oprykningen der forsvandt – igen

FC Udfordringens hold i serie 5 missede oprykningen i sidste kamp – igen.Det er ikke for at være doven, at denne skribent har genbrugt en halv år gammel overskrift – men historien fra sidste år gentog sig desværre for FC Udfordringens serie 5 hold.

Spillerne var skuffede, efter at endnu et oprykningsforsøg var mislykket.

På en smuk efterårsformiddag løb træner Kenneth Jakobsens udvalgte på banen for at hive en sejr i land mod lokalrivalerne fra Fremad Valby.
Efter sidste års nederlag i sidste kamp – der også dengang kostede oprykningen – var holdet meget tændt.
Der var flot kombinationsspil på midtbanen, hvor dagens spiller, den kun 17-årige Christoffer Wael, ledte og fordelte. Sammen med den defensive klippe Lau Kidding dannede han en sikker midterakse.

God begyndelse

Som sidste år kom holdet flot foran i 1. halvleg. En velspillende Claus Kindt fandt angrebskollegaen Fabian Berg med et indlæg ved bagerste stolpe, der sikkert blev eksekveret. Det var helt fortjent, da FCU indtil da havde siddet på alt spillet.

Knap så god fortsættelse

Men desværre for udeholdet havde målmand Simon Hansen og forsvaret misforstået hinanden, og en aflevering fra Simon endte hos modstanderens giftigste angriber, der ikke var sen til at udnytte den gyldne mulighed.
Endnu værre blev det lidt senere, da Valby fik et straffespark, som de dog brændte.
Lidt efter headede Valby dog bolden i nettet til en 2-1 føring.

Så uheldig må man ikke være

I pausen var trænerteamet rigtig godt tilfreds med holdet. De havde haft de største chancer, og havde det ikke været for mirakelredninger af målmanden eller dårlige afslutninger, havde FCU ført med adskillige mål.
Fra begyndelsen af 2. halvleg satte de rød/blå-stribede sig på kampen, men så begyndt uheldet at sætte ind.
Først fik hjemmeholdet scoret til 3-1 på et mål, der bød på tre taklinger, der faldt deres vej, og et skud, som gik over Simon Hansen ind i målet.
Det knækkede dog ikke FC Udfordringen, der fortsatte jagten på sejren. Men tiden løb ud, selvom de var tæt på. De manglede lige det sidste.
Og så nyttede det ikke, at Claus Kindt dog fik reduceret 10 minutter før tid. Det var ikke et fortjent nederlag, men sådan kan fodbold også være – nemlig bund-uretfærdigt.

Sæsonen godkendt

Det var skuffede spillere, der sad tilbage efter kampen. Så tæt på den ultimative triumf, og alligevel så langt fra.
Men i modsætning til sidste år, hvor man fodboldmæssigt var underlegen, var man i år det bedste hold, og spillede flot angrebsfodbold og gav sig 110%.
Hvis tre er alle gode gange, glæder vi os til at rapportere om oprykningsfest næste sommer.

Serie 3 fortsætter sejrstime

Lidt bedre gik det for FC Udfordringens bedste hold, der sikkert vandt 6-4 over bundproppen fra BK Royal, der ellers stillede med store stjerner som Gustav ’Gus’ Hansen og Theo Jørgensen – men heldigvis for de to er de meget bedre til poker end til fodbold.
Desværre blev holdets topscorer, David Zimmermann, skadet for resten af sæsonen.
Det skete efter et kvarters fodbold, hvor han dog allerede havde bragt de kristne foran 1-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen:

Også pigerne fik sejr

Damerne har haft en stor spillertilgang i år, hvor træner Filip Skovgaard efterhånden har fået spillet holdet sammen.
Dette gav en flot 1-0 sejr, som sikrede holdet endnu en sæson i deres stærke række.
Det bliver spændende at se, hvad dette lovende hold kan udvikle sig til under den nye træner.