Skabersmil til de små

Lille Brunfjer er en spurvehun, der glæder sig over den dejligste morgen og flyver ud og spørger blomsterne, køerne, fuglene, kaninen og vinden om, hvem der har skabt denne dejlige morgen. Vinden fortæller, at Gud, som er skaberen af hele verden, også har skabt den dejlige morgen.Fuglen bliver så glad og vil nu finde Gud, der har skabt det hele. Den bliver skræmt af en ørn og slået ud af kurs og må overnatte på en klippehylde. Om natten drømmer den om Gud, og på hjemvejen forstår spurven, at Gud var med den overalt og passede på den, den Gud som har skabt hele verden, lige meget hvor den flyver hen.
Det er en rigtig sød bog om Gud som skaber. Den vil være rigtig god til en hyggesnak med de mindste om Skaberen. Et skabersmil til de små.
Nogle af tegningerne virker temmelig spraglede, mens et enkelt virker meget realistisk, lidt forvirrende, men det ænser børnene næppe. De vil følge interesseret med og kunne udpege det, som historien fortæller om.
Bjarne Nederby Jessen

Jan Godfrey:
Hvem skabte dagen?
Illustreret af Honor Ayres
32 sider • 49,95 kr.
LogosMedia