26.000 hørte Roys lovsang i København

Konference med Roy Fields havde seere fra hele verden over Internettet.Lovsangskonference med Roy Fields fra USA trak fulde huse i Københavns Bibeltrænings Center (KBC) den 13. og 14. november. Folk fløj ind fra Australien og kom fra Sverige og hele Danmark. Fredag aften havde KBC 7.800 seere på deres ”Live Webcast” på Internettet, og lørdag kom seerantallet op på 12.000. Seerantallet var ved redaktionens slutning fordoblet til 26.000 på blot fire dage.
– Jeg fik e-mails fra folk i USA, Sydamerika, Skandinavien, ja, fra hele verden, som fulgte konferencen, siger Roy Fields og tilføjer:
– Det er første gang, jeg er i Danmark, og det er første gang, jeg har haft så mange mennesker til at følge med på webcast!
Deltagerne kunne tydeligt mærke ”Guds Ånd”, og mange blev angiveligt helbredt:

Helbredelser

– Nogle blev helbredt i hjertet, andre oplevede, at deres knæ, øjne, ryggen, maven blev helbredt!
– Overalt så man folk, der græd af glæde og tilbad Gud med løftede hænder, fortæller Lena Garnfeldt, der arrangerede konferencen sammen med sin mand, Jens Garnfeldt.
Roy Fields underviste om at sætte Gud i fokus og ikke sig selv, når man tilbeder.
Han slog igennem som lovsangsleder i 2005 og har siden solgt 30.000 albums og sunget for hundredetusinder på konferencer, kampagner og på GOD-tv.
Tabitha/sl