Casting Crowns – Until the whole world hears

Endnu engang et fantastisk album fra det amerikanske band Casting Crowns.Bandet der startede som lovsangsband i den lokale kirke i Atlanta, har vokset sig til et kæmpe navn i den kristne musikverden. Den forrige koncert i Danmark, sommeren 2007, blev så hurtigt udsolgt, at der blev arrangeret en ekstra koncert. Forsangeren, Mark Hall, har vundet en pris som bedste sangskriver og bandet har udover en Grammy også vundet en Dove Award.
Nu er bandet så klar med deres femte album, som har noget at leve op til i forhold til ”The alter and the door”, deres seneste album. Hvis man ser bort fra julealbummet ”Peace on earth”. Men Casting Crowns har igen produceret et fantastisk album med ”Until the whole world hears”. Deres specielle soft rock stil er, som det antyder, hverken hård rock eller helt stille og roligt. Teksterne er gode og giver stof til eftertanke. Mark Hall har enten selv skrevet eller været med til med at skrive alle tekster. Og når man sætter deres musik og tekster sammen bliver det en blanding, som de fleste vil kunne lide. Kender man Casting Crowns tidligere albums, vil man også kunne lide ”Until the whole world hears”.
Dog er der et nummer, ”Shadow of your wings”, som skiller sig lidt ud fra deres normale stil. Mark Hall skrev sangen for hans ungdomsgruppe i kirken og tænkte den ville være sjov at tage med på albummet. Det har de så gjort og det er fedt med noget helt anderledes på pladen.
Et album som jeg varmt vil anbefale.
Ruben