Bliv udrustet til at lede

Nancy Beach fra Willow Creek i USA deler mange års ledererfaringer på kvindekonference i København den 25. januar. Danske kvinder anbefaler hendes praktiske undervisning.Kvinder kan lede, det ved enhver. Kvinder har særlige lederkompetencer, det ved de fleste. Kvinder kan håndtere et lederansvar i familie, arbejde og kirke – og stadig have overskud – det lyder urealistisk!Men det er det ikke ifølge Nancy Beach, der er hovedtaler ved Willow Creeks kvindekonference den 25. januar 2010. Nancy Beach har en master i kommunikation og har i over 20 år været præst med ansvar for undervisningen i megakirken Willow Creek Community Church i Chicago. Nu er hun vicedirektør i den verdensomspændende Willow Creek Association, der står bag Global Leadership Summit, som netop er blevet holdt i København. Hun er gift og har to døtre.
– Nancy er helt nede på jorden. Kvindekonferencen bliver utrolig lærerig om praktisk og værdibaseret ledelse for kvinder i dag, siger Karen Krogh Christensen fra Willow Creek Danmark. Hun deltog i en lignende konference med Nancy Bach i USA sammen med 950 andre kvinder.

Gå ikke ned med flaget!

Konferencen i København er for alle kvinder – ikke kun for kvindelige ledere. Nancy Beach er ikke bleg for at bruge eksempler fra sin egen historie om tvivl, kampe og opgør, men også succes, liv og vækst. Hun vil give sine idéer til, hvordan kvinder kan forene familie, børn, arbejde, kirke og få ny inspiration.
Og det er et aktuelt emne for mange kvinder, mener Ruth Cilwik, præst i Strandvejskirken i Humlebæk og bestyrelsesmedlem i Willow Creek Danmark.
– Kvinder vil jo gerne tilfredsstille alle, og derfor går mange kvinder ned med flaget, siger hun.
Nancy Beach er aktuel med bogen Gifted to lead (på dansk: Udrustet til at lede). Pointen er: Gud tager ikke fejl, når han indsætter kvinder i kirkens lederpositioner. Kvinder er ikke det næstbedste, ikke en nødløsning, når man ikke kan finde en mandlig præst el. lign. Kvinder er skabt til også at lede.
Men Nancy graver et spadestik dybere, fortæller Ruth Cilwik:
– Undervisningen går ind under huden og afdækker vores motiver, hvorfor vi gør, som vi gør.

Skærp dine kompetencer

Nancy Beach vil komme ind på emner som passion, karakter, integritet, relationer og vækst ved kvindekonferencen i Vineyard, Nyvej 7 på Frederiksberg lørdag den 25. januar kl. 9-17.
– Hun lægger meget vægt på at lede gennem karakter, og at lederens karakter skærpes gennem de lidelser og problemer, hun møder i hverdagen, fortæller Ruth Cilwik.
På konferencen vil der blive god tid til samtale:
– Undervisningen er interaktiv. Nancy Beach får os med i øvelser, der viser os vores lederstil, og hjælper os med at dele vores erfaringer i små grupper, fortæller Karen Krogh Christensen.
Man kan tilmelde sig allerede nu på hjemmesiden Willowcreek.dk.