En julehilsen

24:12 er et magasin, der er tænkt til at bruges i evangelisationsøjemed. Bladet opfordrer det enkelte menneske til at forholde sig til først og fremmest sig selv, men også andre mennesker, den verden vi lever i, og til Gud.Indholdet i 24:12 er fortællinger om mennesker og deres historier. Overskrifter som ’Når julen ikke er glædelig’, ’Gennem sorgen’, ’En kulsort dreng i stribede badebukser’, ’En kunstner kom til Kristus’, ’Rudolf blev også født i en stald’ og flere skærper lysten til at dykke ned i bladets artikler. Du vil komme til at læse om:
– Sigurd Barrett – et portræt
– Ni refleksioner om frihed (et stykke til hver dag gennem 9 dage)
– Familien Bonde Petersen fortæller om den første jul efter deres 10-årige datters død
– Kreative opgaver
– Et indblik i kunstneren Marianne Lykkebergs omvendelse
Artiklerne bindes sammen af udtryksfulde fotos, der på samme tid understreger det enkelte tema, men også siger noget om det overordnede formål, nemlig at vise mennesker i verden og den ofte modsætningsfyldte oplevelse af december måned – den folkelige jul med glimmer og romantik og den kristne med barnet i krybben.
Bladet henvender sig til det yngre og midaldrende publikum. Et blad der kan bruges til en julehilsen.
Ulla Schødt

24:12 – et skridt nærmere
44 sider • 50 kr.
LogosMedia