Smuk bog til adventstiden

”Advent med alle sanser” giver hjælp til at fokusere på det vigtigste i julemåneden.Det er adventstid, og i den forbindelse er der udkommet en smuk bog.Advent med alle sanser har et indhold til hver dag i december og til de fire adventssøndage. At læse, synge, dufte, smage, mærke … er elementer, der hver dag understreger indholdet under overskriften ’Mærk med alle sanser’.
Til hver dag er der:
En sang
Et bibelvers
En andagt
En bøn
Et foto
En sansning (Mærk med alle sanser)
Til de fire adventssøndage er der ekstramateriale, bl.a. bageopskrifter.
Både andagtsstykkerne og de små opgaver er velskrevne, spændende og tankevækkende, fint understreget af et foto. Fotos, der kan vække til eftertanke, og som i deres udtryk er smukke og stærke.
Astrid Reuss Schmidt kommer ind på mange aktuelle og interessante emner. I et af stykkerne sammenligner hun størrelsen på danskernes julegavebudget med størrelsen på Danmarks ulandsbistand.

Fyldt med glæde over julens budskab

Hele bogen er fyldt med en glæde over julens budskab og en opfordring til at dele budskabet med andre og have fokus på den sande juleglæde. Indholdet i bogen er med til at få læseren til at fokusere på det allervigtigste i julemåneden
Advent med alle sanser er en virkelig fin bog, som kan genlæses, når der igen næste år står den 1. december på kalenderbladet.
Bogen kan anbefales til alle aldersgrupper, og det er helt sikkert, at den vil bringe glæde som decemberhilsen. Bogen er dejlig at se på og røre ved, idet der er bløde snekrystaller på omslaget. Sidst i bogen er der er oversigt over skriftsteder og henvisninger til, hvor man kan finde sangene.

Astrid Reuss Schmidt:
Advent med alle sanser
72 sider • 129,95 kr.
LogosMedia