Jakob tænder på gospel for fattige

Jakob Sveistrup er kendt for sangen ”Tænder på dig”. Nu skaffer han penge til julehjælp.Jakob Sveistrup vandt Dansk Melodi Grand Prix i 2005 med sangen ”Tænder på dig”. På tirsdag den 8. december synger han sammen med gospelkoret Collage på Rytmeposten i Odense for at skaffe penge til julehjælp.Jakob Sveistrup har tidligere sunget med koret og indsamlet 25.000 kroner til Red Barnet.
Denne gang går overskuddet ubeskåret til julehjælp, der uddeles af Bykirken i Odense.
Gospelkoret Collage har eksisteret siden 2007 og ledes af Anders Sprotte. En del af korets profil er at støtte sociale og humanitære projekter. I 2008 har koret blandt andet støttet Red Barnets sommerlejr og Frelsens Hærs Julehjælp. Senest har koret i 2009 optrådt sammen med Laura Kjærgaard – kendt fra X Factor – og gospelkoret Kerygma til fordel for Crouzonsymdrom-foreningen og foreningen ”Hopenow: Stop Kvindehandel”.
/sl