Planlægger filmmusical om Jesu liv i Israel

ISRAEL – Det norsk-israelske ægtepar Robert og Elizabeth Muren (herover) har de sidste 10 år boet i Jerusalem, hvor de har skabt en musical om Israels historie.Det er blevet en kæmpesucces, og nu vil de sammen med Willy Ludvigsen, tidligere leder af den kristne tv-station TV Inter, lave en filmmusical om Jesu liv. Projektet beskrives indgående på deres hjemmeside: www.themurens.com.
Både manuskript og sange er skrevet. Hollywood-regissøren Roger Young har sagt ja til at være med og har sat nordmændene i kontakt med en dygtig italiensk filmproducent. Roger Young har tidligere været instruktør på en Jesus-film for 10 år siden.
Nu mangler de ”blot” et tocifret millionbeløb for at kunne realisere det, der kan blive norgeshistoriens dyreste film.
levi