Jødisk journalist

Doron Schneider fortæller om den aktuelle situation i Mellemøsten i Holbæk, Randers og Haderslev.Doron Schneider er journalist for ”Israel Today” og har været med til at starte et nyhedsbureau. Han har også arbejdet som fotograf ved en af Israels største dagblade.
Han har oplevet vold og terror på første hånd – først da han aftjente sin treårige værnepligt i den israelske hærs kommandostyrker, dernæst i reservestyrkerne fire uger om året, og senest deltog han i den anden Libanonkrig.
Doron er jødisk troende på Jesus, og han er leder for en menighed, der blev oprettet for fem år siden i hans boligområde i Maale-Adumim. Siden år 2000 har han også været ansat på Den Internationale Kristne Ambassade i Jerusalem, hvor han er kontaktperson til israelske myndigheder.
Han fortæller om sit liv i Holbæk Frikirke den 9. februar, Bethania i Randers den 10. februar og i Haderslev Frikirke den 11. februar.